Profile Weys Tweewielers

Van Raam Premium-Händler

Kontaktdaten

Gochsedijk 110
5853 AE Siebengewald

Weys Tweewielers in Siebengewald is al 100 jaar een begrip in de regio. Gevestigd in een klein, gemoedelijk dorpje in de kop van Noord Limburg direct aan de grens met Duitsland. Aandacht voor u, als klant, staat bij ons centraal. Het is belangrijk dat uw aangepaste fiets aan al uw eisen en wensen voldoet. Onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers beseffen dit en nemen graag ruim de tijd voor u.
 
Wij vragen u vriendelijk om, voorafgaand aan uw bezoek, een afspraak te maken zodat onze medewerkers ook voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.
 
De laatste jaren hebben wij ons, naast de verkoop van de gewone fietsen en de e-bikes,  steeds meer gespecialiseerd op het gebied van de aangepaste fietsen. Wij zijn dan ook erg trots om ons Premium dealer van Raam te mogen noemen.
 
In onze showroom hebben verschillende modellen van Van Raam staan. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om deze modellen,  in alle rust, buiten op ons eigen terrein te testen.
 
 Onderstaande Van Raam modellen zijn te bezichtigen en te testen in onze showroom:
- Maxi Comfort
- Easy Rider 3
- Easy Go
- OPair
- VeloPlus
- Fun2Go
- Balance
- Loophulp City
- Tandem Twinny
- Easy Sport
 
Het is ook mogelijk om een Van Raam driewieler (Fun2Go en Easy Rider) bij ons te huren. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen op tel.nr. (0031)(0)485-44169 of via e-mail: info@profileweys.nl
 
Heeft u interesse in een aangepaste fiets, wilt u vrijblijvend wat meer informatie of een keertje proeffietsen: u bent van harte welkom in onze showroom (alleen op afspraak).